Ve vynikající formě se dnes představili naši futsalisté, kteří hned v úvodním zápase porazili AUST Beruit 5:1. V dalších zápasech se pak vypořádali s týmem RRiF College of finnacial management 6:0, s týmem AUGent 2:1 a s týmem Africa University 7:2. V zítřejších finálových bojích budou patřit jednoznačně mezi největší favority ??

K největším favoritům se zítra budou řadit rovněž naši tenisté. David Kalaš skončil se třemi vítězstvími a jednou porážkou při celkovém skóre 36:24 na druhém místě ve své základní skupině. Tereza Polanská svoji skupinu s 5 vítěstvími při celkovém skóre 51:20 suverénně ovládla ????

Bojovný výkon předvedly v sobotu naše volejbalistky. V prvním velmi vyhecovaném zápase podlehly EGGU Moskva po velmi vyrovnaném průběhu 1:2 na sety, pak však dokázaly zvítězit nad VŠE Praha v poměru 2:0 a stejným výsledkem si pak záhy poradily i s týmem Foro Italico Roma. Až v posledním zápase skupiny přišla druhá porážka od týmu University of Prihstina (0:2). Věříme, že i ony zítra zabojují o příčky nejvyšší.

Nejtěžší pozici budou mít před sobotním finále naši volejbalisté, kteří v prvním zápase podlehli týmu University of Belgrade 1:2, v druhém VŠE Praha 0:2 a ve třetím Medical university Plovdiv rovněž 0:2, přestože jejich herní projev nevypadal vůbec špatně… Zítra se tím pádem ve vyřazovací fázi utkají s vítězem druhé skupiny (týmem AUGent). Snad se jim povede překvapit, držíme palce ???

1. soutěžní den na EuroMilano 2019